diumenge, 23 de febrer del 2014

Animals

Els següents animals els vaig fer fa força temps i ja han sigut venuts o regalats (però com tots, se'n poden fer de nous, de les mides i colors que es vulguin!).
Els tres següents són fermalls d'entre 5 i 10 cm. La guineu, senzilla, llueix molt sobre teles negres o colors foscos. El gat (n'hi ha un d'ulls vermells i un altre d'ulls blaus) és elegant i queda bé amb colors vistosos a conjunt amb els ulls. Homenatjant "Ses Illes", tenim la sargantana/dragó que, com es veu, destaca sobre el negre.




A continuació tenim uns animals d'estil més infantil. Malauradament les fotografies d'aquests no són de molt  bona qualitat. El panda i la girafa són peluixos de tamany reduït, ideals per als més petits. A més a més, la girafa és també un sonall, ja que porta un parell de picarols a dins que sonen quan es sacseja l'animalet!



L'ocell va ser un regal per a la meva àvia. Podria quedar bé cosit en una motxilla infantil o bé com a clauer.


Aquests tres últims (la foto també és de mala qualitat) com veieu, són clauers de pandaporquet i llop. Vaig regalar cadascun d'ells a uns nens molt especials, per a que els pengessin a la motxilla de l'escola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada